Ήττα για την Κ19
Ιδανική αυτόχειρας η Κ19, έχασε το παιχνίδι στην Καλλιθέα, παρότι κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο κι όλα έδειχναν ότι θα φύγει με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, οδεύοντας προς το τέλος αυτού του ιδιαίτερα αμφίρροπου πρωταθλήματος.
Ο ΠΑΟΚ έχασε 3-2 από την Athens Kallithea, στο ματς που έγινε το πρωί του Σαββάτου στην Αθήνα για την 26η αγωνιστική της Super League και παραμένει στους 52 βαθμούς σε 21 ματς, όσους έχει και ο Παναθηναϊκός πια. Ο Ολυμπιακός είναι στους 50 σε 19 παιχνίδια (αγωνίζεται αύριο, ενώ εκκρεμεί και το ματς με την ΑΕΚ).
Απομένουν, βέβαια αλλά πέντε παιχνίδια (το επόμενο για τον ΠΑΟΚ είναι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες) και προφανώς όλα παραμένουν ανοιχτά.
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 14′ με τον Πανικίδη, έπειτα από το φάουλ-ασίστ του Πολυκράτη και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν άμεσα στο 15′. Ο Κοσίδης βρήκε τον Στύλο στο 39′ για το 1-2, μα δυστυχώς η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν ήταν ίδια στην επανάληψη. Δέχτηκε δύο γκολ, ένα στο 48′ από πέναλτι κι ένα στο 86′, που χάρισε και τη νίκη στου γηπεδούχους.
Μας ανησύχησε ο Στάθης Πανικίδης που τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, από όπου ευτυχώς πήρε άμεσα εξιτήριο, μετά από αρκετά ράμματα.
Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μπελερής, Πανικίδης (36′ λ.τ. Τσιότας), Πολυκράτης, Τσίτσκας, Κοσίδης, Αλμασίδης, Τσιφούτης (57′ Μπέρδος), Καλαϊτσίδης (46′ Παπανικόπουλος), Παπαγεωργίου, Στύλος (74′ Βρύζας), Ντούνγκα (74′ Κεσίδης).