Η αποστολή για Λεωφόρο
Ο Δικέφαλος ταξιδεύει στην Αθήνα για ένα ακόμα δυνατό ντέρμπι, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, με στόχο τους τρεις βαθμούς.
Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (02.05) στο γήπεδο της Τούμπας. Η προπόνηση, όπως συνηθίζεται, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.
Ο Ζοάν Σάστρε δέχθηκε ένα χτύπημα στο παιχνίδι με τον Άρη και θα μείνει εκτός καθώς έχει ενοχλήσεις. Εκτός μάχης και οι Τάισον , Ντόουγκλας και Ίνγκασον που έκαναν θεραπεία.
Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέκσου είναι οι:
Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια , Λύρατζης, Κεντζιόρα , Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Σβαμπ , Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας , Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς , Ολιβέιρα, Τζίμας, Μπράντον .