«Επιτυχίες με τον κόσμο μας»
Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Φιορεντίνα στο γήπεδο της Τούμπας, ο Χοσέ Κάνιας πραγματοποιήσε δηλώσεις για την μεγάλη μάχη κόντρα στους Ιταλούς.
Για την ατομική του αλλά και την ομαδική απόδοση:
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι από όλη την ομάδα. Προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα γιατί παίξαμε με μια καλή ομάδα. Ελπίζουμε να γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια και να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε» .
Για όσα τους είπε ο Ίβιτς πριν την σέντρα:
«Δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο που είπε. Μας είπε αυτό που λέει συνέχεια, να μπούμε δυνατά από την αρχή, να πιέσουμε ψηλά, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε μπάλες, να είμαστε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι. Να δείξουμε την ποιότητα και αν κάνουμε που δουλεύουμε στην προπόνηση. Αν συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να δείξουμε όλα τα χαρακτηριστικά της ομάδας» .
Για τις τελευταίες φάσεις, όταν ο ΠΑΟΚ άγγιξε την νίκη:
«Στα τελευταία λεπτά, η νίκη θα μπορούσε να πάει και στις δύο πλευρές. Θα ήταν μια άξια νίκη για εμάς αν ερχόταν, γιατί δώσαμε το παν. Θέλω να σταθώ στη στήριξη το κόσμου από το πρώτο λεπτό. Στο τελευταίο δεκάλεπτο μας έδωσε δύναμη να πιέσουμε. Είναι σημαντικό να μας στηρίζει ως το τέλος της χρονιάς και εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πετύχουμε» .