«Να ανταποδώσουμε στον κόσμο την ενέργεια»
Ο Ίγκορ Τούντορ μίλησε στην κάμερα του Novaposports με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στον γήπεδο της Τούμπας για την 4η Αγωνιστική της Super League. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Κροάτη τεχνικού.
Για το τι θα ήθελε να διορθώσουν οι παίκτες του:
«Είναι λίγο επαναλαμβανόμενες οι απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα, γιατί ακόμη και στα καλύτερά μας παιχνίδια εγώ ψάχνω να βρω τι δεν πήγε καλά για να το διορθώσουμε. Μόνο έτσι πας μπροστά. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά και πάνω σε αυτά να δουλέψουμε κι άλλο. Θέλω στο επόμενο ματς να δω έναν καλό ΠΑΟΚ, γιατί νομίζω ότι ποτέ στους τρεις μήνες που είμαι εδώ δεν χάσαμε κάποιο παιχνίδι όταν αγωνιστήκαμε σαν ΠΑΟΚ«.
Για το πως προετοιμάζεται για ένα ντέρμπι ως προπονητής:
«Για τον προπονητή κάθε παιχνίδι είναι σαν ένας τελικός. Στο ντέρμπι η διαφορά είναι για τους παίκτες. Για τον προπονητή μετράει το τελευταίο αποτέλεσμα, κανείς δεν θυμάται τι έκανε πιο πριν, όλα τα ματς είναι τελικοί. Θέλω να κυριαρχήσουμε, όπως προσπαθούμε να κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Είδα την ΑΕΚ, ξέρω ότι είναι καλή ομάδα, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη«.
Για το πως έβλεπε τα ντέρμπι ως παίκτης:
Σαν παίκτης είχα μία διαφορετικη προσέγγιση σε αυτά τα ματς. Στα ντέρμπι έκανα τα καλύτερα μου παιχνίδια, είναι διαφορετικό το κίνητρο. Γνωρίζοντας τον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών μου νομίζω ότι θα είμαστε καλοί».
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και την προοπτική της γεμάτης Τούμπας:
«Είναι σημαντική η υποστήριξη του κόσμου. Εμείς θέλουμε με τα τρεξίματα, την τακτικη μας και την φαντασία μας να τους ανταποδώσουμε την ενέργεια που μας δίνουν«.