Η αποστολή για ΝΠΣ Βόλο
Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ταξιδεύει στο Βόλο για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24.
Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησαν κάποιες ασκήσεις τακτικής, ενώ στο φινάλε έγινε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης κι η συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος θα κριθεί αύριο, ανάλογα με την κατάσταση του παίκτη.
Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:
Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος , Σάστρε , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας , Ρικάρντο, Μουργκ, Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον ,Τζίμας.